Ladies Night 't Groene Hart komt naar Waddinxveen

Ladies Night 't Groene Hart 'komt' naar Waddinxveen
 
Na de succesvolle najaarsedities in Benthuizen/Zoetermeer en Hazerswoude/Alphen aan den Rijn wordt Ladies Night 't Groene Hart dit voorjaar in de regio Waddinxveen/Gouda georganiseerd. Op woensdag 6 april organiseert ap-art.net namelijk in samenwerking met Boxspringspecialist van der Horst de vijfde editie van Ladies Night 't Groene Hart. Die avond is de nieuwe showroom aan de Kanaaldijk 30 in Waddinxveen van 19.00 tot 22.00 uur het sfeervolle decor waarin demonstraties, modeshows, proeverijen, verwennerijen en verkoop van allerlei artikelen plaatsvinden. De entree is 'Ladies only'.
 
Zo'n 25 exposanten uit Boskoop, Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, Waddinxveen, Zevenhuizen en andere omliggende gemeenten nemen aan Ladies Night ’t Groene Hart deel. Een aantal deelnemers geeft leuke demonstraties, showt hun voorjaarscollectie of laat bijvoorbeeld van hun bijzondere soorten zoetwaren of de nieuwste kleuren en geuren “proeven”.
Het belooft een gezellige avond voor alle 'ladies' te worden. Een leuk uitstapje vol met verrassingen op het gebied van onder meer beauty, fashion, food, furniture, lifestyle en wellness.
 
Vanwege de te verwachten drukte worden bezoekers verzocht om zoveel mogelijk op de fiets naar Ladies Night 't Groene Hart te komen. Auto's kunnen behalve bij Boxspringspecialist van der Horst ook op de naastgelegen terreinen vanaf de  Keukenloods tot en met Buitenhof Tuinmeubelen worden geparkeerd. Wie hier de auto parkeert wordt in een auto van Mazda Mulder gratis naar de Ladies Night gebracht en daar weer opgehaald.
 
Een toegangskaartje kost 3 euro en is op de Ladies Night bij de ingang van de showroom verkrijgbaar. Onder meer een welkomstdrankje, kans op een cadeaubon van € 50,- én een goodiebag met een cadeau ter waarde van € 10,- zijn gratis.
 
Kijk ook op www.facebook.com/ladiesnightgroenehart voor meer informatie.