Deelnemen

Heb jij je vriendinnen al uitgenodigd? De toegang is gratis. Aanmelden kan vanaf nu via www.vanbeynum.nl/ladiesnight.
Dames die zich online hebben aangemeld en op 16 mei aanwezig zijn, maken kans op een weekend gratis rijden in een luxe auto.

meer info?!

Bekijk de website van de Ladies Night bij Van Beynum Autogroep en/of vind dit evenement op Facebook leuk.
Dat doe je op woensdag 16 mei a.s. tijdens de Ladies Night bij Van Beynum - Volkswagen in Gouda.
Beauty, fashion, food, furniture, lifestyle, wellness and more; verschillende exposanten uit de regio tonen hier hun kunsten, laten je proeven van allerlei lekkers en zelf leuke dingen doen. De modeshows zijn om 20.00 en om 21.00 uur. Uiteraard wordt er ook van alles verkocht. Helaas voor de heren… Ladies only!
 

Kijk op en 'like' Ladies Night 't Groene Hart via op facebook.com/ladiesnightgroenehart en twitter.com/ladiesnightGH.

info voor bedrijven

Ben jij als exposant geinteresseerd in deelname aan de Ladies Night bij Van Beynum - Volkswagen in Gouda?
Neem dan contact op met Conny van Dijk via organisatie@ladiesnight-groenehart.nl of (0182) 62 07 16.

privacyverklaring

Jouw privacy is belangrijk voor ons. We informeren je daarom graag over onze nieuwe privacyverklaring. We hebben deze verklaring aangepast vanwege de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG). Zo zijn we nog transparanter over wat we met jouw persoonsgegevens doen.

Privacy en veiligheid
Je persoonlijke gegevens laat je bij ons achter omdat je op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten. Maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waarom wij om je persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Dat vertellen we je in deze privacyverklaring. Heb je na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten via organisatie@ladiesnight-groenehart.nl.

Heel veilig
Alle gegevens die je bij ons achterlaat via de website en tijdens de beurs stoppen wij heel veilig achter slot en grendel met de modernste technieken. Wie niks met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. Mocht je het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten.

Wat doen we met je gegevens?
Wij gebruiken je gegevens voor verschillende doelen maar delen die nooit met derden. Hierna kun je zien welke doelen dat zijn.

Uitnodigingen bezoekers
Wij nodigen je graag uit om de Ladies Nights die wij in Het Groene Hart te komen bezoeken. Wil je geen uitnodigingen van ons meer ontvangen, dan kun je je altijd afmelden via de uitschrijf-link in de nieuwsbrief.

Uitnodigingen deelnemers
Wij nodigen bedrijven graag uit voor deelname aan de Ladies Nights die wij in Het Groene Hart organiseren. Willen zij dat niet, dan kan men zich afmelden via de uitschrijf-link in de uitnodiging.

Nieuwsbrieven
Je kunt je via de website aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze Ladies Nights, acties en ons nieuws. Wil je geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, dan kun je je altijd afmelden via de uitschrijf-link in de nieuwsbrief.

Prijsvragen
Als je meedoet aan een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres, 06-nummer en e-mailadres. Zo kunnen we de actie uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekendmaken.

Verbetering van onze service
We zijn voortdurend bezig onze dienstverlening te verbeteren. Daarom kunnen we je gegevens gebruiken om je te vragen of je mee wilt doen aan een vrijblijvend klant- of marktonderzoek.

Kloppen je gegevens niet of heb je andere vragen?
Klopt er iets niet of wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen, neem dan gerust contact met ons op via organisatie@ladiesnight-groenehart.nl. We staan klaar om je te helpen.